logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Monogrāfics en cap de setmana


Maig 2017

Ritme i repetició. De l'estructura a la creació. Dissabte 27. De 10 a 14:30 h

Álvaro Prats Bertomeu

En aquest monogràfic treballarem des del propi ritme fins al ritme col·lectiu, experimentarem la riquesa creativa del moviment en repetició i aprendrem a composar a partir d'estructures rítmiques senzilles, tant en moviment com amb la veu i la paraula.

Aportació: 30 € socis* / 35 € no socis

* 15% descompte sobre el preu de soci per a alumnes de cursos i formacions regulars

 

Juny 2017

Cos i Natura: D’Isadora a l’actualitat. Cap de setmana dissabte 10 i diumenge 11 fins les 15h. Arribada el divendres 9 a partir de les 18 h.

Núria Banal i Álvaro Prats Bertomeu

En aquest monogràfic sortim de la ciutat i marxem a l'encontre directe, pell a pell, amb la natura. A l'entorn privilegiat del Mas Vilartimó, inspirem el nostre moviment en el cel, les roques, l'herba, el riu o els arbres que l'envolten. Treballem en indrets específics d'aquest entorn, tot explorant la simbologia dels elements naturals que hi trobem i aplicant-la a la nostra dansa. A partir d'aquí, comencem a crear una petita peça elaborada individualment o en parella que estigui inspirada i composada específicament en un indret natural escollit per cadascú. Finalment, organitzem un recorregut escènic per l'entorn on, d'indret a indret, es vagin mostrant les peces.

Treballem amb tècniques de consciència corporal, improvisació, composició i creació en Dansa Lliure (Malkovsky), Dansa-Teatre i Performance Art.

LLoc: Vilartimó (Lluçà)

Aportació: 120 € socis / 135 € no socis (Tot inclòs: 2 dies pensió completa + monogràfic) 

 

 

 

 

 

 

Š marabal.org | C/ Bōbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org