logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Monogrāfics


Juny 2017

Cos i Natura: D’Isadora a l’actualitat. Cap de setmana dissabte 10 i diumenge 11 fins les 15h. Arribada el divendres 9 a partir de les 18 h.

Núria Banal i Álvaro Prats Bertomeu

En aquest monogràfic sortim de la ciutat i marxem a l'encontre directe, pell a pell, amb la natura. A l'entorn privilegiat del Mas Vilartimó, inspirem el nostre moviment en el cel, les roques, l'herba, el riu o els arbres que l'envolten. Treballem en indrets específics d'aquest entorn, tot explorant la simbologia dels elements naturals que hi trobem i aplicant-la a la nostra dansa. A partir d'aquí, comencem a crear una petita peça elaborada individualment o en parella que estigui inspirada i composada específicament en un indret natural escollit per cadascú. Finalment, organitzem un recorregut escènic per l'entorn on, d'indret a indret, es vagin mostrant les peces.

Treballem amb tècniques de consciència corporal, improvisació, composició i creació en Dansa Lliure (Malkovsky), Dansa-Teatre i Performance Art.

LLoc: Vilartimó (Lluçà)

Aportació: 120 € socis / 135 € no socis (Tot inclòs: 2 dies pensió completa + monogràfic)

 

Juliol 2017

Dansa Interior: Taller “Vincles i relacions”. Cap de setmana, dissabte 1 de juliol de 10 a 20 h, amb un parell d'hores per dinar, i diumenge 2 de juliol de 10 a 14 h.

Txell Prat, Dansaterapeuta. Consulta el CV complert a www.danzainterior.com/bio

Encontres, desencontres, proximitat, distància, fusions, contacte, absències, recolzaments, intercanvis, iniciar, cedir, resistir-se, confiar...

A partir del moviment i la dansa explorarem les relacions, com a pretext per al joc i la improvisació, permetent que vagin emergint espontàniament metàfores de les relacions en la nostra vida quotidiana.

Així podrem anar fent conscients els nostres patrons relacionals i els seus origens, així com també el potencial creatiu que té la trobada amb l'altre, obrint-nos, gràcies a la dansa i a una actitud lúdica, a noves possibilitats per transformar les nostres relacions.

Aportació: 70 € socis / 85 € no socis (preus per inscripcions fins el dilluns 26 de Juny). 85 € socis / 100 No socis (Inscripcions posteriors al 26 de Juny)

 

 

 

 

 

Š marabal.org | C/ Bōbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org