logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Dansa Lliure - Malkovsky


Dimecres, de 18:30 a 20:30 h. Inici classes: 7 d'octubre.

Aportació:

60 € mes / 160 € trimestre (1 curs) / Més d’un curs, consulteu Preus i Condicions

En aquest grup l’eix principal és la disciplina de la Dansa Lliure (línia Malkovsky), com a un procés de formació continuada, d’iniciació, descoberta i aprofundiment. Les propostes de moviment dansat estructurades s’enllacen amb treballs d’improvisació i senso percepció per integrar el treball de manera personal i desenvolupar la creativitat amb la dansa.

Les classes proposen explorar i fer pròpia la Dansa Lliure (línia Malkovsky), el seu llenguatge bàsic i coreografies. A través d’aquesta dansa, es retroba el moviment orgànic sense bloquejos ni tensions innecessaris. La Dansa Lliure s’inspira en el moviment quotidià i en els elements de la natura, per desenvolupar la presència i la disponibilitat corporal, explorar les qualitats de moviment i el gest essencial. Aquesta proposta des del plaer de dansar facilita la descoberta de noves possibilitats personals i professionals.

Tot i que es pot fer un sol curs, les persones que vulguin dur a terme un procés més profund poden incorporar-se al Pla Formatiu de Dansa, prèvia entrevista amb la professora.

Coordinadora i professora: Núria Banal.

Professorat col·laborador: Núria Martínez, Maria Lluïsa Menéndez, Isabel Alzola.

 

© marabal.org | C/ Bòbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org