logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Free Cabaret: Formació Contínua / Creació d'Espectacle


Dimecres, de 20:30 a 22 h (d'octubre a juny). Inici: 7 d'octubre de 2015

+ Taller Creació d'Espectacle (de gener a juny)

Professora: Ester López

Aportació: Curs regular: 50 €/mes o bé 130 €/trimestre

Curs regular + Taller Creació d'Espectacle: 190 €/trimestre

Tercer nivell del recorregut de Free Cabaret, per als alumnes que ja han cursat els nivells 1 (Iniciació) i 2 (Aprofundiment). El grup admet incorporacions d'altres persones amb experiència demostrada en dansa, coreografies o Cabaret, prèvia entrevista personal amb la professora.

AQUEST GRUP TÉ COM A OBJECTIU aprofundir en la creació individual i col·lectiva, a partir d'un treball intens i profund al llarg del curs. Cada alumne/a i el grup duen a terme un procés de recerca i creació, que pot concloure en la creació de coreografies grupals, individuals o subgrupals. Amb un fil conductor comú, s'enllacen dramàticament les creacions individuals i grupals, per conformar un espectacle complet de Teatre Cabaret, amb personalitat pròpia.

Cabaret Marabal construeix el Cabaret propi del grup, fet pel grup i respectant el caràcter i necessitats del mateix. La professora exerceix el paper de guia, impulsora i coordinadora del procés creatiu, en el qual, però, és fonamental la implicació i compromís de cada alumne i del grup en general.

L'espectacle es presenta sempre en públic, en una sala d'exhibició professional, com a culminació del procés anual. Afrontar l'escenari i mostrar-se en públic fa part dels objectius i del repte.

Primer trimestre

D'octubre a desembre 2015, a les classes dels dimecres al vespre, es realitza un treball d'investigació i experimentació, a partir de tècniques de dansa, moviment orgànic, improvisació, qualitats de moviment, teatre, creació de personatges, etc. A partir d'aquesta fase d'experimentació, va agafant forma un proposta escènica i dramàtica com a base per a la creació col·lectiva d'un espectacle.

Segon i tercer trimestre 

A la sessió setmanal dels dimecres, s'afegeix una segona sessió setmanal, obligatòria per a aquells alumnes del grup que vulguin participar i actuar en l'espectacle. En aquestes sessions s'enfocarà el treball a la construcció i l'assaig de l'espectacle.

El dia i horari d'aquesta segona sessió es decidirà conjuntament amb el grup, segons la disponibilitat de les seves integrants. 

 

© marabal.org | C/ Bòbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org