logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Moviment Conscient: sentir, moure, dansar


Dilluns, de 20 a 22 h. Inici de classes: 11 de gener 2016.

Aportació:

60 € mes / 160 € trimestre. Més d'un curs, consulteu Preus i Condicions

Partim de l’escolta, la sensibilització corporal, el moviment conscient i la improvisació, cap a un camí de descoberta del moviment personal.
 

Ens servim de moviments d’obertura, mobilització articular, estiraments, tonificació i coordinació, tot respectant les estructures anatòmiques.
 

Explorem la projecció del moviment, els desplaçaments, els diferents nivells en l’espai, el pes, la força, la caiguda, la mirada, la relació amb l’altre, el silenci, la música...

 

La dinàmica de la proposta ens permet sentir el cos en quietud i en moviment, percebre la respiració, l’espai intern, ser conscients de la relació amb el suport, amb l’entorn i amb els altres.

Amb la finalitat d’integrar la vivència i obtenir les claus que ens ajuden a recuperar una major espontaneïtat i fluïdesa, es respecten el ritme i les possibilitats de cadascú.

Prendre consciència del cos ens aporta confiança, presència i qualitat en el moviment, dotant-lo de significat. Obre nous espais de percepció des d’on crear, deixar-se sorprendre i comunicar.

Posem en joc multiplicitat d’elements que s’entrellacen al seu propi tempo, de manera rica i poètica.

Professora: Ina Dunkel

 

 

© marabal.org | C/ Bòbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org