logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Qui som i què fem?


Marabal és una Associació Cultural i un Centre de Formació i Creació Artística que té com a objectiu principal fomentar les Arts del Cos com a eines per a l'expressió, la creació i la transformació personal, social i professional. Des de 2008, tenim la nostra seu al barri del Poble-sec.

Tot Marabal gira al voltant del Cos. Des de la vessant més purament tècnica fins a la social i terapèutica, oferim un ventall d'oportunitats per apropar-nos al nostre cos i al saber i la potència creadora que conté:

ArTeràpia amb les Arts del Cos

Dansa Lliure i Creativa...

Dansa: Dansa Lliure, Dansa Creativa, Dansa Improvisació, Contemporani.

Arts Escèniques:  Dansa-Teatre, Laboratori Improvisació, Cabaret

Entrenaments: Contemporani, Ioga, Qi Gong, Tai-txi, 

 

Hem treballat i treballem també com a interventors socials a través de l’Art amb nens, adults gent gran, col·lectius en el marc dels centres educatius, d’entitats, grups o persones en situacions de risc i de malaltia, i altres col·lectius.

Creiem en l’Art com a forma d’expressió pròpia, única, personal i intransferible. I accessible a tothom. En tots els nostres cursos i accions d'intervenció (dansa, teatre, cabaret, infantil...) el professor esdevé més un acompanyant que un director del procés artístic de les persones o els grups. La creació parteix de l’alumne i es construeix en l’espai de formació i amb la companyia del grup i l’ajut del formador. Tothom pot enfrontar-se a la creació com a camí d’auto descoberta i de gaudi.

 

© marabal.org | C/ Bòbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org