logo


  • youtube
  • twitter
  • facebook
  • blog

Contes per pensar


Per a nens de 2 a 9 anys.

Temps: 1 h. Aprox.

Contes per pensarA Marabal tenim un personatge màgic: El Follet Barbut. És un conta contes que es belluga per les biblioteques, escoles, centres cívics i festes populars de Catalunya des de l’any 2002. Té una concepció pròpia de l’acte de narrar oralment on es barregen diferents tècniques teatrals conservant l’essència de l’acte de contar: la comunicació directa amb el públic (els infants), que és el veritable protagonista. Per això, utilitza un llenguatge proper.

Al mateix temps, el Follet Barbut, hereu de la tradició popular, explica contes de temàtica actual que ell mateix escriu conservant tota la màgia dels contes meravellosos.

Us presentem alguns dels espectacles disponibles d’El Follet Barbut. Consulteu altres propostes o la possibilitat de fer-vos un espectacle a mida:

Nom

“Mussamba al País dels Drets Humans”

Tema

Drets dels Infants

Continguts

La vida dels infants a la Terra està en una situació crítica. La Boira Negra ha envaït el Palau de Cristall i el Consell de Savis no pot portar a terme la seva tasca de vigilància i protecció. Després de 2000 anys, algú ha de baixar a la Terra. Qui serà l’escollit?

Mussamba! l’Aprenent de Savi

MISSIÓ: observar com està la vida dels nens i de les nenes a la Terra i comunicar-ho al Consell de Savis

TERMINI DE REALITZACIÓ: 1 any

Viatgeu amb en Mussamba al País del Cotó Fluix, al País de la Felicitat o al País dels terribles Nens-Soldat i descobriu que hi ha coses que són diferents de com us les han explicades.

 

Nom

“I Jo perquè sóc diferent?”

Tema

L’acceptació de les diferències, prejudicis, rumors i interculturalitat.

Continguts

Atura’t i mira el teu voltant ? Hi ha dues persones iguals? NO! Rotundament NO! I llavors, perquè hi ha gent que té tants problemes per ser com és? Veuràs que això en els contes...també passa.

© marabal.org | C/ Bòbila 7-9, Poble Sec (Barcelona)
Tel. 93 442 19 82 | marabal@marabal.org